Chrupki ekstrudowane

gemef

 

Oferujemy ekstrudowane chrupki zbożowe o różnych parametrach:


Nasze chrupki mogą być zastosowane w produkcji cukierniczej: w nadzieniach, jako posypki, dodatki do czekolady, batonów, wafli, dekoracje na powierzchni produktu, do lodów, jako panierka, do urozmaicenia płatków śniadaniowych, do batonów muesli itd. Ze względu na różne potrzeby konsumentów, możecie Państwo wybrać chrupki spośród następujących kategorii:

Gluten free – ryżowe, kukurydziane; 2,2 – 14 mm,ekstrudowane
Wysokoproteinowe - na bazie białka grochu, quinoa, białka pszennego czy ryżowego,
CracRiz – ryżowe, pszenne, mieszane,
CraCoa - z dodatkiem kakao,
CracBiscuit – o smaku biszkoptowym, w kształcie migdała, gwiazdy, serca, pestek słonecznika,
CracFine – bardzo drobne nieregularne,
CracMalt – o silnym słodowym smaku,
CracFlakes – w formie płatków,
CracNut – w kształcie i o smaku kruszonych orzechów (laskowe, migdały, pistacje),
CracVeggie - nowa linia ekstrudowanych chrupek na bazie soków owocowych, warzywnych,
CracBran - o wysokiej (powyżej 20%) zawartości błonnika.