Dostawcy

Metarom



metarom

5f0eedc65eebe1b73cbecab1d2dced92-logo

Francuski producent aromatów i karmelu.

Zastosowanie: batoniki dietetyczne, ciasteczka, czekolady, polewy do lodów.

Koncepcje czekoladowe "Choco'box" - nowość! - pomysły na różne nadzienia i aromaty z użyciem czekolady:

Egzotyczna Pina Colada - nadzienie Pina Colada, naturalne aromaty (z dodatkiem naturalnego aromatu rumu),
Orzeźwiająca malina - nadzienie malinowe, naturalne aromaty,
Ciepły karmel - nadzienie o smaku karmelu z masłem, naturalne aromaty,
Intensywny likier - nadzienie likierowe, naturalne aromaty,
Super jagody w ciemnej czekoladzie - ciemna czekolada z naturalną czerwoną borówką i aromatem żurawiny.
Ostre mango w mlecznej czekoladzie - czekolada mleczna z naturalnym mango, chilli i aromatem papryki.

Gemef Industries


gemef

gemef_retina_04

Francuski producent ekstrudowanych chrupek śniadaniowych o różnych cechach:

Typy chrupek:

Znajdują zastosowanie: w produkcji nadzień cukierniczych, jako polewy, dodatki do batoników czekoladowych, wafli, jako dekoracje na powierzchniach produktów, posypki do lodów oraz jako płatki śniadaniowe i batoniki muesli, itd.

EPI Ingredients


Epi-ingredients_logo

Masło w proszku i inne proszki, koncentraty mleka i śmietany.

Zastosowanie: mieszkanki cukiernicze, nadzienia, lodu, koncentrat mleka (pasta) do produktów o obniżonej kaloryczności, koncentrat śmietany w formie pasty do sosów, zup, dań gotowych itp.

Nutrin


Proszki arachidowe, częściowo odtłuszczone.

Proszek orzecha ziemnego o różnym stopniu wyprażenia, o zawartości tłuszczu 14% i 28%.

Zastosowanie: nadzienia, produkty niskokaloryczne, do produktów wysokobiałkowych, do zmieszania z wodą w celu uzyskania niskokalorycznego "masła orzechowego".

Fruisec


fruisec

Francuski producent jadalnych orzechów drzew.

Jadalne orzechy drzew:

jądro orzecha włoskiego, migdał, makadamia, orzech laskowy, pikan, jądro sosny, pistacja, nerkowiec, kokos (bez orzeszków ziemnych); pojedynczo lub w mieszankach.

W różnych formach:

całe lub w kawałkach, karmelizowane, prażone, pasteryzowane, blanszowane, pokryte cukrem, oblane czekoladą, z dodatkiem antyoksydantów, mieszanki kawałków orzechów i karmelu, czysta, stuprocentowa pasta orzechowa.

Kokos pokryty cukrem.

Kukurydza - w kawałkach, solona.

Popcorn karmelizowany 1 - 4mm - nowość!

Znajdują zastosowanie: w ciastach, wypiekach, czekoladzie, lodach, serach, produktach mleczarskich, przekąskach itd.

Protein


protein

Hiszpański producent hydrolizowanego kolagenu otrzymywanego z wieprzowych/wołowych kości i tkanek łącznych.

Naturalna proteina kolagenowa, otrzymywana w procesie hydrolizy, jest całkowicie odtłuszczona, aby była bardziej przyjazna dla naszego systemu pokarmowego. Produkt jest w całości rozpuszczalny i posiada neutralny smak, kolor i zapach.

Kolagen nie zawiera barwników, konserwantów ani innych dodatków. Jest wolny od GMO i alergenów. Produkt nie zawiera tłuszczu, cukru ani innych węglowodanów.

Sześć rodzajów kolagenu Colpropur:

Znajduje zastosowanie: w suplementach diety, funkcjonalnych dodatkach do żywności, kosmetykach.

Dumoulin


dumoulin

Francuski producent maszyn do powlekania.

Maszyny do powlekania różnego rodzaju produktów czekoladą lub syropem cukrowym.

Szeroki zakres nadzień, które maszyna jest w stanie ładnie powlec.

W pełni zautomatyzowane, do 3,5t produktu jednorazowo.